Goliath

Zeylmaker & Partners ontwikkelt campagne voor Walibi Holland

Het bekende attractiepark Walibi Holland wil meer bezoekers uit Duitsland trekken en heeft Zeylmaker & Partners gevraagd daarvoor een campagne te ontwikkelen. Het attractiepark onderscheidt zich door het grote aantal attracties met heel veel spektakel en snelheid. Niet voor niets is het thema van het park in Biddinghuizen ‘Hard gaan!’

Bij Zeylmaker & Partners hebben we dit thema voor de Duitse markt vertaald in ‘Adrenalin pur’, wat exact weergeeft wat je in je lijf voelt als je in de Goliath zit, de grootste en snelste achtbaan van de Benelux. Met in het achterhoofd de doelgroep van jongeren en volwassenen tot ongeveer 35 jaar hebben we een besloten tot een (flitsende) huis-aan-huismailing in combinatie met een doorvertaling van het thema naar een radiocommercial. Die is vrij frequent bij onze buren (Radio 1LIVE) te horen met de stem van een bekende presentator van familie-zender SAT1.

Walibi Holland in Flevoland is volop in ontwikkeling en heeft de ambitie de bezoekers-aantallen flink op te schroe-ven. De Duitse markt is hier-voor zeer geschikt want op rijafstand van het attractie-park wachten miljoenen po-tentiële klanten op het moment dat ook zij ‘Adrenalin pur’ kunnen ervaren.

ADRENALIN_PUR

Categorie: cliëntenmediastrategie